Pergola Plans Attached To House Beautiful Gable Roof Patio Cover With Wood Stained Ceiling Go

Located in the rural Linnéxer, Victoria, Australia, this house is surrounded by large residential suburbs so it’s quite hard to imagine how this place can be in nine years for only the most well-known faces of nature. It’s just one of the houses there.

The residence was a project by Studio Aiko which basically re-designed its ground floor and managed to create a single large volume house. Most of the original elements have been preserved but the villa also got a new extension built for this section of the property. The new extension includes a significant number of elements. Its color Scheme has been kept as simple and as possible as well to make it simple as possible while still allowing the interior spaces to easily accommodate the new additions. Now the house has an open plan design with large windows and sliding glass doors. In addition to the extension the project also included a new deck and garden. The villa also got new thermally heated floors and a home cinema.

The existing floors were maintained, even though some of the original features have been demolished. The living spaces, kitchen and bathroom have been reconfigured. As for the new structure of the residence, it’s simple and efficient. New spaces were created throughout the house. There’s a large volume on the south side, where large windows and skylights let natural light in. The kitchen has been extended and can also become a dining nook.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *